AC Milanin entinen päävalmentaja Arrigo Sacchi uskoo, että Juventus päihittää Real Madridin Mestarien liigan finaalissa. Sacchin mukaan Realin mestaruushaaveet kaatuvat joukkueen keskinkertaiseen puolustukseen.

Molemmat joukkueet ovat (tämä vuosi mukaan luettuna) selvinneet kilpailun finaaliin kahdesti viimeisellä kolmella yrittämällä.

Real pyrkii tänä vuonna historialliseen temppuun, kun se yrittää uusia viime vuoden mestaruutensa. Yksikään joukkue ei ole Mestarien liigan tai sen edeltäjän eli Euroopan Cupin historiassa onnistunut voittamaan kahta peräkkäistä finaalia.

Juventuksen edellinen kerta turnauksen loppuottelussa oli vuonna 2015, jolloin se hävisi Barcelonalle 1-3. Tuolloin se pudotti Real Madridin välierissä yhteistuloksella 3-2.

Sacchin mukaan italialaisjoukkue tulee olemaan niskan päällä myös kesäkuun kolmantena päivänä pelattavassa finaalissa, Walesin Cardiffissa.

– Real Madridin puolustuksella ei ole painoarvoa tai merkitystä ilman Sergio Ramosia, lataa legendavalmentaja Mediaset Premiumin haastattelussa.

Hän näkee, että Realin puolustuksen akilleen kantapää on oikean laitapuolustajan paikka.

Danilo on keskinkertainen pelaaja, enkä usko, että Dani Carvajal ehtisi kuntoutua finaalia varten.

Juventuksen taivalta loppuotteluun Sacchi ihastelee hurmiossa.

– Juventus on vahva, he ovat kuin tankki. Heidän itseluottamuksensa on kasvanut ja kasvanut jokaisen Mestarien liigan ottelun myötä. Juve on jo saavuttanut jotain merkittävää selviämällä kahteen loppuotteluun kolmen vuoden sisällä. He ovat italialaisen jalkapallon lippulaiva Euroopassa ja ansaitsevat tunnustuksen siitä.

Italialaisjoukkue on yhä turnauksen ainoa tappioton joukkue, sillä Real Madrid hävisi toisen välieräottelunsa Atletico Madridille 1-2.

Juve on päästänyt koko kilpailun aikana vain kolme osumaa, kun taas Real Madrid on onnistunut pitämään maalinsa puhtaana vain yhdessä ottelussa. Espanjalaiset ovat joutuneet hakemaan pallon omasta verkostaan peräti 17 kertaa tämän kauden Mestarien liigassa.

Lähde: Football Italia