Manchester Cityn Gabriel Jesus koki kovia Brasilian ja Argentiinan välisessä ystävyysottelussa perjantaina. 20-vuotiaan brassitähden silmäkuoppa murtui, kun hän tavoitteli palloa Citystä tutun joukkuekaverinsa, Nicolas Otamendin, kanssa.

Jesus kannettiin kentältä pois paareilla ja hänet lähetettiin loukkaantumisen takia takaisin kotiin. Argentiina voitti ottelun 1-0.

Jalkapallokentällä jännitteet Brasilian ja Argentiinan välillä ovat aina suuret, vaikka kyseessä olisi ystävyysottelu. Jesus ei kuitenkaan kanna kaunaa Otamendille ja kertoi SporTV:lle, että kyseessä oli normaali pallontavoittelutilanne.

– Hänen ei ollut tarkoitus loukata minua. Se ei ollut tarkoituksellinen teko. Hänen kätensä oli normaalisti ja minä satuin epäonnekseni hyppäämään siihen. Olimme järkyttyneitä, mutta hänen ei ollut tarkoitus loukata minua, sanoi Jesus Goalin mukaan.

– Puhuin hänen kanssaan ottelun jälkeen pukukopissa ja hän lähetti minulle viestin. Hän on hyvä tyyppi. Tällaiset asiat ovat osa peliä, eikö hän tehnyt mitään pahaa.

Jesukselta jää loukkaantumisen takia väliin tiistainen ystävyysottelu Australiaa vastaan. Hän palasi Brasiliaan lisätutkimuksia varten.

– Emme tiedä vielä, kuinka paha tilanne on, mutta ei ole mitään hätää. Jos minun on mentävä leikkaukseen, niin ei siinä mitään. Palaan lomani jälkeen Manchesteriin täydessä kunnossa.