Bayer Leverkusenin vaihtopenkille juuttunut suomalaishyökkääjä Joel Pohjanpalo kertoi kolumnissaan avoimesti, mitä tulevat päivät pitävät sisällään. Pohjanpalo paljasti, että hän palaa joululomilta Leverkuseniin, mutta tammikuussa voi tapahtua.

Lue Pohjanpalon kolumni (Jollen Danger Zone) tästä linkistä.

Pohjanpalo kertoi, ettei Leverkusen aio myydä häntä, ellei siirtokorvaus kasva todella korkeaksi. Siihen suomalaishyökkääjä ei kuitenkaan usko.

– Suora myynti voisi toteutua vain, jos siirtosumma olisi älytön. Eikä se sellaiseksi nouse, kun ei pääse pelaamaan. Lainasopimus ei ollut vielä alkukaudesta oma suosikkiajatukseni, mutta nyt sekin voisi toimia, Pohjanpalo kirjoittaa.

Lainalle pääsemiseen kuuluu kuitenkin ehto jatkosopimuksesta. Pohjanpalon nykyinen sopimus on voimassa kesäkuuhun 2019. Pohjanpalo palaakin joululoman jälkeen Saksaan neuvottelemaan uudesta jatkosopimuksesta.

– Palaan joka tapauksessa Leverkuseniin lomalta ja sitten aletaan katsoa vaihtoehtoja – ja todennäköisesti aloitetaan keskustelut myös jatkosopimuksen ehdoista. Tammikuussa sitten nähdään, missä kausi jatkuu, suomalaishyökkääjä avaa.

Pohjanpalo on pelannut vain neljässä Bundesliigan ottelussa tällä kaudella, joissa on syntynyt yksi maali.