© Kuva: Getty Images

Uskomaton tarina toteutui – neljänneltä sarjatasolta Mestarien liigaan samassa seurassa

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

RB Leipzigin keskikenttäpelaaja Dominik Kaiser sai keskiviikkoiltana kokea jokaisen pikkufutarin unelman, kun hän pääsi kentälle Besiktasia vastaan Mestarien liigassa. Tarina hakee silti vertaistaan.

Kaiser vaihdettiin kentälle 74. minuutilla Kevin Kamplin tilalle. Leipzig hävisi ottelun lopulta maalein 1-2. Besiktasin voittomaalin teki Anderson Talisca 90. minuutilla.

29-vuotiaan Kaiserin debyytistä Mestarien liigassa teki upean se, että Kaiser on ainoa pelaaja Leipzigin nykyisestä joukkueesta, joka oli mukana myös Saksan neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla, josta seuran nousu lähti.

Kaiser pelasi Regionaliigassa pelanneessa joukkueessa vuonna 2013 ja nyt vuonna 2017 Mestarien liigassa saman seuran paidassa. RB Leipzig nousi vuosi vuodelta ja pelasi viime kaudella ensimmäistä kertaa Bundesliigassa ja sijoittui sarjassa toiseksi.

Se jäi kuitenkin laihaksi lohduksi, kun jatkopaikka jäi haaveeksi. Leipzig jatkaa otteluita Eurooppa-liigan jatkopeleissä. Besiktas nappas lohkovoiton ja toisena jatkopeleihin jatkaa FC Porto. G-lohkon hännille jäi yllättäen AS Monaco, joka viime kaudella Mestarien liigassa eteni aina välieriin saakka.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen täältä.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon