Luxemburgilaisten jättiyllätys: Mestarien liigassa kahdeksan joukossa ollut joukkue nippuun seurahistorian kovimmassa voitossa

© Kuva: Getty Images

Kyproslaisen APOEL Nikosian ja luxemburgilaisen Dudelangen välinen Eurooppa-liigan ottelu oli todellinen jännitysnäytelmä. Ottelu päättyi lopulta Dudelangen 4−3-vierasvoittoon.

Luxemburgilaisten voitto oli suuri yllätys, sillä Dudelangen voitosta tarjottiin ennen ottelua 20:n kertoimia. Dudelangesta tuli ensimmäinen luxemburgilaisjoukkue, joka on voittanut ottelun suurten euroturnausten lohkovaiheessa.

Dudelange pelasi jo viime kaudella Eurooppa-liigassa lohkovaihetta, mutta tuolloin kaikki pelit päättyivät tappioon. Vuonna 2012 Mestarien liigan puolivälierissä pelannut APOEL nousi kahden maalin takaa ohi toisella puoliajalla, mutta niin vain Dudelange onnistui vielä kääntämään pelin voitokseen.

Muut kello 19.55 alkaneen Eurooppa-liigan kierroksen tulokset näet tästä linkistä.