© Kuva:

Betsafe tarjoaa: 150% ensitalletusbonus uusille asiakkaille!

Betsafella ollaan marraskuussa hövelillä päällä. Uudet asiakkaat saavat ensitalletuksen yhteydessä 150% bonuksen sekä osallistuvat Alfa Romeo -lippalakin tai tuotepaketin arvontaan.

Tarjous tarkoittaa käytännössä sitä, että saat 100€ talletuksella 150€ ylimääräistä pelirahaa. Tämä on myös suurin mahdollinen bonusrahasi. Jos et halua tehdä niin suurta talletusta, saat vastaavasti 20€ talletuksella jo 50€ pelirahaa.

Tarjous on voimassa marraskuun ajan. Lähde mukaan betsijuhlaan!

Lunasta Betsafen mojova tarjous näin:

  1. Avaa tili Betsafelle TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Aktivoi talletusbonus Bonukset-valikon kautta ennen ensimmäistä vetoasi.

Miksi kannattaa pelata Betsafelle:

Betsafe on futisfanin paratiisi: laajasta kohdetarjonnasta kukaan ei jää kylmäksi. Jalkapallon ohella tarjolla on koko urheilun laaja maailma: oli urheilulaji mikä hyvänsä, kannattaa katsoa Betsafen valikoimaa – todennäköisesti löydät etsimäsi! Betsafen erikoisvedot pureutuvat otteluiden kaikkiin yksityiskohtiin ja kun haluat jättää vetoja ottelun aikana, live-vedot ovat sinun valintasi.

Livevedoissa Betsafen livestriimi on parhautta: veto sisään, Betsafe TV tulille ja pulssi nousee! Lajien ja liigojen tarjonta on laaja, joten käytännössä sinulla on yksi TV-kanava lisää.

Tällaista vetobonusta ei ole tarjolla aivan joka päivä, joten toimi välittömästi. 150% talletusbonus ja arvonnan palkinnot odottavat sinua.

Lisätietoa tarjouksesta:

Kampanja koskee suomalaisia uusia asiakkaita. Kampanja päättyy 30.11. klo 23:59 CET. Palkintojen arvonta suoritetaan maanantain 02.12 ja voittajiin ollaan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Suurin talletus, josta 150% bonuksen saa on 100 euroa. Lue tarkemmat säännöt ja ehdot kampanjasivulta.