EFL Cup
Aston Villa – Manchester City
Sunnuntai 01.03. klo 18:30

Sunnuntaina pelataan Englannin liigacupin finaali Aston Villan ja Manchester Cityn välillä. Liigacup on turnaus, jonka status ei päätä huimaa, sillä otteluruuhkassa tämän cupin pelit tuppaavat olemaan niitä, joissa joukkueet lepuuttavat parhaitaan ja kakkoskorin miehet saavat vastuuta.

Aston Villa hyötyi vastustajan kierrätyksestä joulukuussa, kun Liverpool tuli liigacupissa vastaan nuorisojoukkueella ja hävisi 5-0. Kaksiosaisissa välierissä Villa selvitti Leicesterin yhteismaalein 3-2. Välierien jälkeen pelatuissa Valioliigan otteluissa Villa on pelannut hyvin vaatimattomasti ja alla on kolme tappiota putkeen. Cityä vastaan Dean Smithin suojatit pelasivat tammikuussa ja hävisivät rumasti lukemin 1-6. Smithillä on riesanaan reilu kourallinen loukkaantumisia.

Cityllä tärkeä puolustaja Aymeric Laporte loukkaantui viikolla Mestarien liigan ottelussa Real Madridia vastaan, eikä pelaa sunnuntaina. Leroy Sanén pelikuntoa tarkastellaan vielä ennen ottelua. City tuli Real-pelissä takaa ohi ja lähtee toiseen osaotteluun lupaava 1-2 johto plakkarissa. Vaikka käytännön mahdollisuudet liigamestaruuteen ovat menneet, on Citylle vielä pystejä jaossa eri cup-kilpailuissa. Ainakin Liigacupin mestaruus on hyvin todennäköinen.

Lyö vetoa ottelusta:

City on finaalissa ansaitusti suursuosikki. Ottelun paras vetoidea tulee kuitenkin maaliluvuista. Cityllä on lihaksia repiä Villan puolustus kappaleiksi, mutta Laporten puuttuessa voivat birminghamilaisetkin saada mahdollisuutensa. Maaliodottama on siis korkea ja vetosuositus on runsasmaalisuudesta: Ottelussa yli 3.5 maalia kertoimella 1,91.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO