Arnold Origin ja Pekka Holopaisen kiista on ohi. HIFK:n maalivahti ja arvostettu urheilujournalisti kohtasivat toisensa torstaina Holopaisen pyydettyä pelaajalta kasvokkain anteeksi käyttäytymistään.

Holopainen loukkasi Origia vihjailtuaan maalivahdin syyllistyneen viime viikon Veikkausliigan ottelussa ja FC Interiä vastaan ottelumanipulointiin (lue lisää). HIFK:n pelaaja sai kaksi peräkkäistä varoitusta protestoituaan pelin ratkaissutta rangaistuspotkutuomiota.

Origi vahvistaa nyt, että riita kaksikon välillä on selvitetty. Holopainen myös twiittasi itse, että riita on nyt ohi ja kehui HIFK-vahtia.

Pekka Holopainen

@HolopainenPekka
hifkfotboll.fi/2020/08/viesti…

Arnold Origi on hieno ihminen. Joten vielä: syvä pahoittelu harkinnan total pettämisestä a) hänelle b) seuralle c) sen kannattajille d) lajille. Ja kiitos Chairman Perret joka järjesti kontaktin. @HIFKedustus Toivon ja haluan uskoa että pöytä puhdistettu.
hifkfotboll.fi

Viesti Arnold Origilta - HIFK Fotboll

HIFK julkaisi tiistaina lehdistötiedotteen urheilutoimittaja Pekka Holopaisen twiitistä, jossa hän vihjaili, että Arnold Origi olisi syyllistynyt ottelumanipulointiin. Twitter-kommentin taustalla oli...

– Holopainen otti yhteyttä ja halusi tavata minut, joten päätimme käydä yhdessä lounaalla eilen. Näin hänen silmistään, että hän todella oli pahoillaan. Hän kertoi sen (julkaisuajankohdan) olleen synkkä hetki hänelle henkilökohtaisesti. Pystyin meidän keskustelumme perusteella toteamaan, että hän todella myös tarkoitti anteeksipyyntöään. Kaikki meistä on joskus tehnyt virheitä tai typeriä asioita, jotka ovat myöhemmin kaduttaneet. Hän katui virhettään, joten pystyin antamaan hänelle anteeksi, Origi kertoi HIFK:n julkaisemassa tiedotteessa.

– Meidän yhteiskunnassamme liikkuu tänä päivänä paljon virheellisiä huhuja, sekä muiden tekemien virheiden esiin nostamista sosiaalisen median alustoilla. En halua olla osana tätä, sillä olen itsekin tehnyt virheitä elämässäni. Jos joku tekee virheen, mutta jälkeenpäin osoittaa aitoa katumusta ja pyytää anteeksi, voi tilanteen käydä läpi molempien osapuolten kesken, sekä jatkaa eteenpäin elämässä.