Kansallisen Liigan sarjakärki TiPS löysi korvaajan maaleja takoneelle kapteenilleen

Kansallista Liigaa tappioitta johtava ja lauantaina Suomen Cupin finaaliin edennyt Tikkurilan Palloseura menetti äskettäin kapteeninsa Roosa Ariyon loppukauden ajaksi sairastuvalle akillesjännevamman takia. Menetys oli kova, sillä Ariyo on sarjan maalitilaston toisena tehtyään kuudessa ottelussa kuusi maalia – tasan puolet joukkueensa osumista.

Nyt TiPS on löytänyt Ariyolle korvaajan, sillä joukkue tiedottaa sopimuksesta yhdysvaltalaisen hyökkääjän Vanessa Karan kanssa. 23-vuotias Kara pelasi viime kaudella Floridan yliopiston Gators-joukkueessa. Kausilla 2015-2018 Kara edusti Drexelin yliopistoa.

Kaudella 2019 Kara viimeisteli Gatorsille kaikkiaan 10 maalia. Yhteensä 73 yliopistosarjoissa pelatussa ottelussa maaleja syntyi 32. Kerran hänet valittiin oman konferenssissa kauden toiseen tähdistökentälliseen.


Inter – HIFK | HIFK pulassa! ⭐️⭐️⭐️⭐️