Paul Pogba on ollut yksi siirtomarkkinoiden kuumimmista nimistä sen jälkeen, kun hänen agenttinsa Mino Raiola kertoi italialaiselle Tuttosportille, ettei Pogba ole tyytyväinen Manchester Unitedissa.

Unitedin nuorissa pelannut Pogba siirtyi Manchesterista Juventukseen ilmaissiirrolla vuonna 2012. Ranskalaistähti kuitenkin palasi seuraan peräti 105 miljoonan euron siirtosummalla neljä vuotta myöhemmin.

Nyt Pogbaa viedään huhuissa takaisin Juventukseen. ESPN kirjoittaa, että torinolaisseura tavoittelee Pogbaa itselleen kesällä. ESPN:n mukaan Italian suurseura on tarjonnut Pogbasta vaihdossa kahta pelaajaa, jotka ovat Federico Bernardeschi ja Paulo Dybala.

Erityisesti Dybalan on uskottu pelaavan Juventuksessa pitkään, mutta viime aikoina hänen tilanteensa on muuttunut. Manchester United tavoitteli Dybalaa jo vuonna 2019, mutta siirto ei konkretisoitunut.

LUE MYÖS:
− Paulo Dybala väitti, ettei Juventus ole tehnyt tarjousta – seurapomo on täysin päinvastaista mieltä
− Juventuksen avainpelaajan jatkosopimusneuvottelut eivät etene – pettyi median uutisointiin: ”Yrittävät kääntää fanit minua vastaan”

Juventus, kuten monet muutkin seurat, ovat kärsineet koronapandemiasta taloudellisesti. Siksi Juventus yrittää rahan sijaan tarjota Manchester Unitedille pelaajia vaihdossa. Unitedin Pogballa ja Juventuksen Bernardeschilla ja Dybalalla sopimukset loppuvat nykyisten seurojen kanssa kesällä 2022.

Onkin mahdollista, että kauppa toteutuu, jos Juventuksen suhtautuminen Dybalaan on muuttunut ja United yhä haluaa argentiinalaisen itselleen. Tammikuun siirtoikkuna tulee silti liian pian, joten siirto voi toteutua aikaisintaan kesällä.

Etenkin Dybalan nimi siirtospekulaatioissa voi tuntua monesta yllättävältä, sillä Juventuksen urheilupomo Fabio Paratici on useaan otteeseen kuvaillut Dybalaa seuran tulevaisuuden kapteeniksi ja yhdeksi Vanhan rouvan kulmakivistä.

LUE MYÖS:
− Kohu oli jo taantumassa – Paul Pogban agentti avasi suunsa uudelleen: ”Englannissa suhtaudutaan todella herkästi”
− Manchesterin derby ei tarjonnut draamaa – mutta sitten Paul Pogba avasi suunsa somessa: ”Puhu totuudenmukaisesti tai pysy hiljaa”
− Lehti: Nähdäänkö tammikuussa yksi jalkapallohistorian suurimmista siirroista? – Cristiano Ronaldo saattaa palata Manchesteriin jättikaupassa