Saksalainen Sport Bild kertoo, että Chelsea tavoittelee Bundesliigasta huippupuolustajaa. Seura etsii ensi kaudeksi uutta topparia, ja ”shortlistillä” on peräti kaksi Saksan pääsarjan eliittipelaajaa omalla pelipaikallaan. Toki heistä vain korkeintaan toinen Lontooseen siirtynee.

Kyseiset pelaajat ovat RB Leipzigin Dayot Upamecano sekä Bayern Münchenin Niklas Süle. 22-vuotiasta Upamecanoa pidetään yhtenä siirtomarkkinoiden kiinnostavimmista pelaajista. Ranskalaisen sopimuksessa on 42,5 miljoonan euron ulosostopykälä.

Upamecano on yhdistettu huhuissa voimakkaimmin Bayern Müncheniin, mutta Sport Bildin mukaan häntä tavoittelee siis myös Chelsea. Chelsean kerrotaan jo keskustelleen Upamecanon agenttien kanssa.

[readmore from=Chelsea]

Kiinnostavaa on, että Chelsean listalla on myös 25-vuotias Saksan maajoukkuetoppari Süle. Sülen sopimus Bayern Münchenin kanssa päättyy vuonna 2022. Mikäli jatkosopimusta ei synny viimeistään kesällä, päätynee Bayern Sülen myymään, jottei riski miehen menettämisestä ilmaiseksi kasva liian suureksi. Sülen hinnaksi arvioidaan noin 30 miljoonaa euroa. Jos Süle myydään, saisi Bayern Upamecanon hankintaan enemmän varoja.

Erityisen mielenkiintoiseksi tilanteen Upamecano-Süle-akselilla tekee se, että molemmat pelaajat ovat saman agenttitallin Sports360:n listoilla. Niinpä puolustajien agenteilla on tarkat tiedot molempien pelaajien hintapyynnöistä ja muista tärkeistä luvuista.

Lähde: Transfermarkt