Synttärisankari Teemu Pukki, 31, sai onnittelulaulunsa bussissa: ”Tämä joukkue tulee hyvänä kakkosena”

© Kuva: Juha Tamminen

Teemu Pukille synttärien viettäminen maajoukkueen mukana on jo tuttu juttu, sillä maaotteluita tavataan pelata juuri maaliskuun lopussa. Tänään maanantaina Huuhkajien hyökkääjällä tulee 31 vuotta mittariin, ja syytä juhlaan on muutenkin. Tekihän hän Suomen kahdessa ensimmäisessä MM-karsintaottelussa kolme maalia.

Mitään suuria juhlallisuuksia ei kesken Suomen maajoukkuekiertueen vietetty, mutta lauluja Pukki on kuitenkin saanut molemmilta ”perheiltään”.

– Ei meillä mitään erikoisempia juhlia ole ollut, Pukki kommentoi SuomiFutis-sivustolle A-maajoukkueen etämediatilaisuudessa.

– Meillä oli tuossa treenit ja bussissa kuului synttärilaulu, mutta ei mitään sen ihmeempää. Totta kai olin jo kotiinkin yhteydessä ja perheeltä tuli myös mukavat laulut.

– Sanoin eilen näillekin jätkille, että mieluiten viettäisin synttäreitä perheen kanssa, mutta tämä joukkue tulee hyvänä kakkosena. Kiva näitten kanssa on synttäreitä viettää.

Pukin perheen lapset ovat vielä sen verran pieniä, että he eivät sunnuntaina isän peliä katsoneet, mutta vaimo ja vanhemmat TV:n ääressä hyökkääjän mukaan olivat. Erityisen vanhaksi Pukki ei oloaan sano tuntevansa.

– Hyvältä tuntuu (täyttää 31). Vielä on aika nuorekas olo.

– Kokemusta on totta kai vuosien varrella karttunut. Tuntuu, että kun vanhenee, niin fiilis ja kunto vain paranevat. Eli en voi valittaa, Pukki myhäili.

LUE MYÖS:

Heikki Kuparinen
Twitter: @Heykki80


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.