Suomi kohtaa EM-kisojen kenraaliharjoituksessa Viron perjantaina kello 19. Ottelu pelataan Helsingin Olympiastadionilla, jonne on pääsemässä myös yli tuhat katsojaa paikan päälle. Lisäksi ottelua voi katsoa ilmaiseksi Elisa Viihde Viaplaysta.

Suomen harjoitusotteluiden televisioinnista vastaa NENT Group Finland, jonka alaisuuteen kuuluu V Sportin maksukanavat, sekä suoratoistopalvelut Elisa Viihde Viaplay ja Viafree. Normaalisti Viapaly on maksullinen palvelu ja Viafree ilmainen.

Suomen karsinta- ja harjoitusottelut ovat näkyneet yleensä Viafreestä, mutta EM-kisoihin valmistavat harjoitusottelut ovat poikkeus.

Perjantaina pelattava Viro-ottelu näkyy vain Elisa Viihde Viaplaysta, mutta palvelu on mahdollista ottaa ilmaiseen kahden viikon kokeilujaksoon. Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu maksullisena, mutta se on mahdollista irtisanoa milloin tahansa. Lisäksi peli näkyy myös maksulliselta V Sport Jalkapallo -kanavalta.

Ottelu käynnistyy kello 19, mutta studio-osuus pyörähtää käyntiin jo kello 18. Studiossa asiantuntijoina nähdään Pasi Rautiainen ja Mika Kottila. Ottelun selostaa Ville Kuusinen.

Elisa Viihde Viaplaysta näkyy myös kaikkien EM-kisajoukkueiden harjoitusottelut ennen EM-kisoja.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
@Huuhkajat kohtaa Viron viimeisessä EM-kisoihin valmistavassa ottelussa perjantaina 4. kesäkuuta! Ottelu on mahdollista nähdä veloituksetta Elisa Viihde Viaplayssa. 👇

⚽️ Suomi – Viro 4.6. klo 18:00 (studio)
📺 Elisa Viihde Viaplay & V sport jalkapallo

#Huuhkajat #EMkisat