Argentiinan A-maajoukkue selvitti lauantai-iltana tiensä MM-lopputurnauksen puolivälierävaiheeseen voitettuaan Australian lopulta 2-1.

Argentiina kohtaa ensi viikolla pelattavassa puolivälieräottelussa Hollannin.

Argentiinan A-maajoukkueen kapteeni Leo Messi viimeisteli lauantaina yhden maalin. Uransa 1000. ottelun pelannut Messi oli luonnollisesti hyvin onnellinen MM-puolivälieräpaikasta, vaikka itse ottelusta tuli kenties odotettua vaikeampi.

– Olemme todella onnellisia otettuamme yhden askeleen lisää kohti tavoitettamme. Ottelu oli hyvin vaikea ja fyysinen, mutta tiesimme, että siitä tulisi sellainen. Olimme pelanneet edellisen ottelun vain muutamaa päivää aiemmin, emmekä saaneet levätä, joka huolestutti meitä, koska ottelusta tulisi fyysinen. Teimme ottelusta meille vaikean lopun takaiskumaalin myötä.

Messi kiittää Argentiinan kansaa saamastaan tuesta.

– Nämä ovat uskomattomia fiiliksiä. On upeaa voida jakaa nämä hetket joukkuetoverieni kanssa. Argentiinan kansa nauttii tästä ja varmasti kaikki argentiinalaiset haluaisivat olla täällä. On hienoa, miten yhtenäisiä olemme. On uskomatonta, miten kansa elää meidän mukana jokaisessa ottelussa. He tuovat meille intohimoa ja iloa.

LUE MYÖS