Ranska ja Argentiina iskevät yhteen sunnuntaina MM-finaalissa. Ranska varmisti finaalipaikkansa tiistaina voitettuaan Marokon välierässä 2-0.

Karim Benzema joutui jättämään kisat kesken jo ennen Ranskan ensimmäistä lohkovaiheen ottelua. Benzema sai lihasvamman Ranskan MM-kisajoukkueen harjoituksissa Qatarissa ja matkusti jo seuraavana päivänä Madridiin.

Ranskan A-maajoukkueen päävalmentaja Didier Deschamps ei nimennyt Benzemalle korvaajaa ja Benzema on edelleen rekisteröity kisajoukkueeseen, joten periaatteessa hän voisi palata Qatariin finaalia varten. Niin ei ole kuitenkaan todennäköisesti tapahtumassa.

L’Équipen saamien tietojen mukaan Deschampsin ja Benzeman välit eivät ole parhaat mahdolliset. Deschamps pettyi siihen, ettei Benzema kiittänyt häntä, kun luotsi piti puheen hyökkääjälle Ballon d’Or -tilaisuudessa.

Ranskan A-maajoukkueen muut loukkaantuneet pelaajat, kuten Paul Pogba ja Christopher Nkunku matkustavat paikan päälle Qatariin seuraamaan loppuottelua, mutta Benzema ei ole vielä vahvistanut matkustavansa Dohaan ottelua varten. Benzema on jo kuntoutunut loukkaantumisestaan ja pelasi noin puoli tuntia Real Madridin harjoitusottelussa aiemmin tällä viikolla.

Benzema palasi vuosien jälkeen maajoukkueeseen kesällä 2021. Deschamps jätti Benzeman noin kuudeksi vuodeksi ulos maajoukkueesta kentän ulkopuolisten asioiden vuoksi.

LUE MYÖS