Barcelonan entinen huipputoppari Gerard Piqué on ”virallistanut” kuohuttaneen suhteensa uuden tyttöystävän Clara Chia Martin kanssa sosiaalisessa mediassa.

Eläkkeelle jäänyt jalkapalloilija erosi pitkäaikaisesta kumppanistaan Shakirasta viime vuonna, minkä jälkeen pop-tähti muun muassa väitti, ettei espanjalaislegenda nähnyt tarpeeksi vaivaa heidän pitkäaikaisen suhteensa eteen.

Uskottomuudestakin syytetty Piqué on kuitenkin jatkanut eron jälkeistä dramatiikkaa tekemällä uudesta parisuhteestaan Claran kanssa virallista.

Piqué julkaisi läheisen kuvan hänen kanssaan virallisella Instagram-tilillään ja se on kerännyt torstain aikana yli kolme miljoonaa tykkäystä.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Pop Base

@PopBase
Shakira’s ex Gerard Piqué goes Instagram-official with girlfriend Clara Chia Marti, the woman he had an alleged affair with.

Vaikka Shakiran ja Piquén katkerasta erosta on kulunut jo lähes vuosi, on asia ollut säännöllisen usein tapetilla.

Shakira haukkui Piquén ja hänen suhteensa Chian kanssa hiljattain uudessa hittikappaleessa, joka sisältää repliikkejä, joissa hän vihjaa Piquén ”vaihtaneen Ferrarin Twingoon” ja ”Rolexin Casioon”.

Piqué vastasi Shakiran piikittelyihin omalla tavallaan, kun hän saapui otteluun noin 10 000 euron Renault Twingolla ja käytti Casion digitaalikelloa sanoen, että kellomerkin tuotteet ”kestävät koko elämän”.

LUE MYÖS: