Bayern Münchenillä on takanaan kaksi isoa tappiota peräkkäin. Viime lauantaina se hävisi Bundesliigan kärkitaistossa Bayer Leverkusenille 0-3 ja keskiviikkona se kärsi 0-1-tappion Lazion vieraana Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa.

Kummallakin tappiolla saattaa olla vielä suuria vaikutuksia Bayernin kauteen. Münchenin suurseura on viimeksi jäänyt pokaaleitta kaudella 2011-12, mutta tuo uhkakuva on tällä hetkellä vahvasti läsnä.

Bundesliigassa Leverkusen johtaa sarjaa viiden pisteen erolla Bayerniin, jonka on voitettava Lazio vajaan kolmen viikon kuluttua, jos se mielii jatkoon Euroopassa. Saksan Cupista pystiä ei ole tulossa, sillä Bayern putosi jo toisella kierroksella kolmannen sarjaportaan Saarbrückeniä vastaan.

Jääkö Kane taas ilman pokaalia?

Bayern Münchenin pokaaliton kausi olisi valtava henkilökohtainen pettymys etenkin joukkueen tähtihyökkääjälle Harry Kanelle.

Englannin maajoukkuekapteeni siirtyi Bayerniin viime kesänä Tottenhamista lähes sadan miljoonan euron kaupassa. Kane, 30, tunnetaan yhtenä sukupolvensa parhaista hyökkääjistä koko maailmassa, mutta hän ei ole ammattilaisurallaan voittanut yhtään pokaalia.

Siirto Bayerniin piti olla Kanen mahdollisuus juhlia mestaruuksia, jotka eivät ole Saksan suurseurassa ainoastaan haaveita, vaan minimitavoitteita.

Kane on tehtaillut Bayernissa 29 otteluun yhteensä 28 osumaa ja kahdeksan maalisyöttöä, mutta myös hänen ruutinsa on ollut märkää kahdessa edellisessä pelissä. Laziota vastaan Bayern sai yhden laukauksen kohti maalia ja Leverkusenia vastaan ei yhtään.

Keskiviikon ottelun jälkeen Kane sanoi TNT Sportin haastattelussa, että Bayernilla on ollut ”todella vaikea viikko”.

– Mielestäni aloitimme tänään hyvin. Meillä oli selkeitä paikkoja, minullakin yksi. Tällaisissa peleissä ne ovat isoja hetkiä. Mutta toinen jakso oli pettymys. Meillä oli vähemmän energiaa ja itseluottamusta ja annoimme pallon liian monta kertaa pois. Lopulta meitä rangaistiin. Kymmenellä pelaajalla on aina vaikeampi tulla takaisin, sanoi Kane viitaten Dayot Upamecanon ulosajoon.

– Me taistelemme yhä Bundesliigassa, me taistelemme yhä tässä otteluparissa. Meidän on jatkettava taistelua ja käännettävä katseemme eteenpäin. Toivottavasti saamme käännettyä tämän tilanteen ympäri.

B/R Football

@brfootball
Saturday: Clobbered by Leverkusen in top-of-the-table Bundesliga clash

Wednesday: Lose to Lazio in the first leg of their UCL tie

The magic is gone at Bayern Munich 🤷‍♂️

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!