Bayern München joutuu pelaamaan Mestarien liigan puolivälierässä ilman vieraskannattajiaan rangaistuksena sen fanien soihtujen käytöstä.

Euroopan jalkapalloliitto (UEFA) antoi Bayernille ehdollisen rangaistuksen kannattajien soihduttelusta lohkovaiheen ottelussa FC Kööpenhaminaa vastaan. Kannattajien soihduttelu jatkoi Roomassa pelatussa neljännesvälierässä Laziota vastaan, joten nyt rangaistus astuu varsinaisesti voimaan.

– Meidän on hyväksyttävä tämä rangaistus. Soihtuja ei ainoastaan sytytetty, vaan niitä myös ammuttiin tahallaan kentälle, mikä vaaransi suoraan sivulliset, kommentoi Bayernin toimitusjohtaja Jan-Christian Dreesen seuran tiedotteessa.

Bayernin mukaan valituksen tekeminen on ”turhaa”, koska rikkomus oli niin selkeä.

– Yleisesti ottaen olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että olemme puolivälierissä, mutta se, että joudumme nyt pelaamaan vieraissa ilman kannattajiemme tukea, on suuri isku. Pieni joukko yksittäisiä rikkureita on tehnyt karhunpalveluksen kaikille kannattajillemme ja joukkueellemme. Olen kuitenkin luottavainen, että joukkueemme löytää keinon tehdä huippusuorituksen, jota puolivälierissä tarvitaan, sanoi Dreesen.

Bayern München saa tietää puolivälierävastustajansa perjantain arvonnassa.

FC Bayern München

@FCBayern
FC Bayern akzeptiert UEFA-Strafe – keine Auswärts-Fans fürs Viertelfinale.

Zur Meldung ➡️ fcbayern.com/gV6FJ 🔗

#FCBayern #MiaSanMia

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!