Paulus Arajuuren Kalmar FF kohtaa IFK Göteborgin tärkeässä Ruotsin cupin välierässä keskiviikkona. Panokset ovat erittäin kovat, sillä matsin voittaja kuittaa finaalipaikan lisäksi myös hyvän sauman eurokentille ensi sesongille. Molemmille joukkeille cup on ainoa tie ensi vuodeksi Eurooppaan.

Arajuuri on kärsinyt huonosta onnesta viime aikoina – juuri kun mies pääsi avaukseen ja teki GAIS:ia vastaan kaksi maalia kesäkuun lopun mittelössä, Arajuuri loukkasi olkapäänsä ja menetti sen myötä avauskokoonpanon paikan. Sen jälkeen Markus Thorbjörnsson on häärinyt kehissä Arajuuren paikalla.

– Nyt pystyn taas kunnolla menemään tilanteisiin, joten olkapää on kunnossa. Nyt pitää vaan taistella pelipaikka taas itselle takaisin. Cupin voitto on nyt kahden voiton päässä. Se on meille iso ja tärkeä tavoite ja päästä sitä kautta ensi kauden europeleihin, suomalaistoppari Arajuuri sanoo Ilta-Sanomille.

Ruotsin cup on mielenkiintoisessa vaiheessa, sillä sarjan kärkijoukkueet Helsingborg ja Elfsborg pelaavat keskenään välieräpaikasta Sixten Boströmin Örebroa vastaan. Arajuuren Kalmar, IFK Göteborg ja Örebro metsästävät siis europaikkaa cupin kautta, kun taas Helsingborg ja Elfsborg varmistanevat omat europelinsä sarjasta.

//