Helsingin Jalkapalloklubista saksalaisseura FC Schalke 04:n riveihin siirtynyt hyökkääjä Teemu Pukki joutuu odottamaan ensiesiintymistään Gelsenkirchenissä ylimääräisen päivän ajan. Suomalaisen debyytti uuden joukkueen ja kannattajien edessä oli suunniteltu toteutettavaksi torstaina.

Schalken valmentaja Ralf Rangnick laittoi kuitenkin keskiviikkona joukkueen viikko-ohjelman uusiksi. Koko torstain ajaksi pelaajat saavat vapaapäivän aiemmin kaavailtujen harjoitusten sijaan. Pukin debyytti on nyt merkitty tapahtuvaksi kello 15 Suomeen aikaa, jolloin gelsenkircheniläisillä on seuraavat treenit.

Aikataulumuutos aiheuttaa myös sen, että Pukilla on nyt yksi päivä vähemmän aikaa antaa valmentajalle näyttöjä nykykunnostaan sunnuntain Wolfsburgissa pelattavaa bundesliigaottelua silmällä pitäen.

//