Teemu Pukki uskoo, että FC Schalke 04:n verkkoon tehdyillä maaleilla oli oma osuutensa kohutussa seurasiirrossa. Luontainen maalintekijä luottaa myös siihen, että saksalaisseura ei ottanut häntä penkinlämmittäjäksi. Schalke nimenomaan halusi HJK:ssa piipahtaneen Pukin vahvistamaan joukkueen hyökkäyskalustoa.

– Uskon, että maalit olivat hyvä näyttö. He eivät olleet yhteydessä aiemmin. Juttelin puhelimessa valmentajan kanssa, enkä usko hänen ottaneen minua penkille, vaan pelaamaan, Pukki sanoi MTV3:lle.

Myös Saksassa alan asiantuntijat uskovat Pukin pelimahdollisuuksiin. SuomiFutis.com-sivusto jutteli saksalaisen jalkapallotoimittajan kanssa, joka on jo vuosien ajan seurannut läheltä FC Schalken toimintaa. Asiantuntija näkee haastattelussamme Teemu Pukilla erinomaisen tulevaisuuden – joskin kaikki on totta kai kiinni hänestä itsestään. Lue asiantuntijakommentit tästä linkistä!