Liverpool räväytti tammikuun siirtoikkunan isoimman siirron jo ennen kuin tammikuun siirtoikkuna on edes auennut. Southamptonin keskuspuolustaja Virgil van Dijk siirtyy tammikuun ensimmäisenä päivänä Liverpooliin peräti 75 miljoonan punnan kaupassa.

Lue uutinen van Dijkin siirrosta tästä linkistä.

Kauppa on herättänyt paljon keskustelua. Entinen Manchester Unitedin pelaaja Gary Neville piti kauppahintaa todella korkeana.

– Se on todella paljon rahaa. Kun ensimmäisen kerran kuulin siitä, olin että ’wou, 75 miljoonaa puntaa!’ En ole yllättynyt itse siirrosta, mutta tuo on todella paljon rahaa, Neville sanoi Sky Sportsille.

– Liverpool tarvitsee puolustajia ja heidän täytyy maksaa saadakseen hänet. Sellaiset nämä markkinat ovat, eikä ne tule muuttumaan, Neville jatkoi.

Neville kysyi Twitterissä entisen Liverpool-puolustaja Jamie Carragherin mielipidettä siitä, oliko hinta-laatusuhde kohdillaan. Carragher kuittasi, että hinta oli hänen mielestään halpa verrattuna Unitedin kesällä tekemään hankintaan, jolloin puolustaja Victor Lindelöf siirtyi Manchesteriin noin 40 miljoonalla punnalla.

– En ole varma (onko hinta-laatusuhde hyvä). Mutta tuplasti enemmän, mitä Lindelöfistä, kuulostaa mielestäni halvalta, Carragher vastasi Nevillelle.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.

Jamie Carragher

@Carra23
Not sure, but double the price of Lindeolf sounds cheap to me!!

Gary Neville

@GNev2
Good value @Carra23 ?