Suomen paras jalkapalloilija tänään valokeilassa! – Saksan cupissa keskiviikkona kuuma derby

© Kuva: Getty Images

Eintracht Frankfurt isännöi paikallisvastustaja Mainzia keskiviikkona Saksan cupin puolivälieräkohtaamisessa.

– Hessenin derby ja Saksan cupin puolivälierä yhdessä räjäyttävät varmasti tunnelmaltaan koko Commerzbank Areenan keskiviikkoisessa ottelussa, pitkän jalkapallouran Saksassa tehnyt Pekka Lagerblom ennakoi SuomiFutis-sivustolle.

Lukas Hradeckyn edustama Frankfurt on Bundesliigassa kuudentena ja hävinnyt vain yhden ottelun kahdeksasta edellisestä kaikki kilpailut mukaan lukien.

– Eintracht Frankfurt lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Viimeviikkoiset tasaiset esitykset ovat vahvistaneet Niko Kovačin miehistön asemaa Bundesliigan kärjen tuntumassa sekä heidän itseluottamustaan yhä enemmän, joten uskon heidän haluavan varmistaa paikkansa välierissä ja jahtaavan viimevuotista finaalitappion tuomaa pettymystä mitä suuremmalla sydämellä, Lagerblom arvioi viitaten täpärään 1-2-tappioon Dortmundille Berliinissä pelatussa finaalissa.

Eintrachtin paikalliskilpailija Mainz 05 on sarjassa sijalla 16 ja taistelee paikastaan Bundesliigassa. Cupissa sillä on mahdollista voittaa tällä kaudella jotain muutakin kuin sarjapaikka.

– Mainzia ei sovi toki aliarvioida yhtään, sillä heille Hessenin derby merkitsee todella paljon ja uskonkin, että kentälle astelee tulisieluinen ja loppuun asti taisteleva joukkue.

Suomalaisvinkkelistä huomio kiinnittyy tietenkin Frankfurtin maalin tolppien väliin ja siellä heiluvaan Huuhkajien ykkösmaalivahtiin.

– Suomalaisväriä saamme nähdä tuttuun tapaan Lukas Hradeckyn vartioidessa Frankfurtin maalia ja uskonkin hänen kokemuksen ja itseluottamuksen olevan juuri sillä tasolla, jolla tällaisia hegemoniaotteluita ratkaistaan, Lagerblom toteaa.

Ottelu alkaa klo 19.30 ja se on nähtävissä suorana osoitteessa viaplay.fi. Ottelun parhaat palat ovat nähtävissä osoitteesta viasport.fi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.