Norwich-legenda Dean Ashton hehkuttaa manageri Daniel Farkea tämän kauden menestyksestä. Teemu Pukin tähdittämät Kanarialinnut voi varmistaa tänään Blackburnia vastaan nousunsa Valioliigaan.

Norwich tarvitsee vain pisteen varmistaakseen nousun. Neljällä pisteellä kahdesta viimeisestä pelistä tulisi myös varmasti mestaruus.

Norwich nousisi todennäköisesti Leedsiä kymmenen osuman verran paremmalla maalierolla, vaikka joukkue häviäisi molemmat pelinsä.

Farke valmentaa toista kauttaan Norwichia saavuttuaan seuraan kesällä 2017.

– Ehkäpä suurin osa ihmisistä oli hieman ihmeissään Farken tultua seuraan ja alkuun peli vaikutti tylsältä. Kuitenkin se käännös tämän kauden alusta on ollut uskomaton, Ashton kehui Mirrorille.

– Kaikki ovat nyt tulleet sinuiksi pelin kanssa ja edenneet virran mukana. Asun Norwichissa ja sen voi huomata, mitä tässä jalkapalloseurassa nyt tapahtuu ja kuinka kannattajat kulkevat heidän kanssaan.

– He ovat rakentaneet jotakin erityistä. Jotkut kannattajat sanovat sen olevan parasta näkemäänsä jalkapalloa. Se kertoo paljon.

– Norwich on ollut jojoseura viimeiset 10 tai 20 vuotta. Heillä ei ole ollut oikein identiteettiä. Nyt asiat tuntuvat muuttuneen.