Jalkapallon ystävät ovat saaneet harmikseen odotella Lionel Messin kauden aloitusta. Barcelonan supertähti loukkaantui juuri kauden alla eikä ole vielä pelannut sen paremmin La Ligassa kuin Argentiinan syyskuun maaotteluissakaan.

Näillä näkymin ”Kirppu” on sivussa myös lauantain Valencia-ottelusta, mutta onneksi Messin vaimo Antonella Roccuzzo jakoi maailmalle videoklippejä siitä, että Messin – yhden jos toisenkin – taidoista saattaneen nauttia vielä pitkään.

Pariskunnalla on kolme yhteistä lasta, poikia heistä jokainen. Keskiviikkona pojista keskimmäinen Mateo täytti neljä vuotta, ja juhlan kunniaksi Roccuzzo latasi Instagram Storiesiin videoklippejä Mateon futistaidoista.

Yhdessä videossa Mateo Messi spurttaa pikkuhiljaa liikkeelle ja räväyttä lopulta täydellisen rytminvaihdoksen ennen kuin upottaa pallon verkkoon. Twitter suorastaan tulvii twiittejä, joissa julistetaan ”Messin tulleen kloonatuksi”, sillä maali on kuin Lionel Messin tyypillisimpien maalien oppikirjasta. Joskin näyttää siltä, että Mateo Messin vahvempi jalka on oikea.

La cara B del futbol

@lacarabdeporte
¡APUNTA MANERAS🙌🏻!

OJO al cambio de ritmo de Mateo Messi con cuatro años...

Toisessa videossa Mateo pamauttaa pallon voimalla maaliin/kameraan ja tuulettaa osumaansa kuin isä konsanaan. Sormet kohti taivasta on myös Barcelonan peleissä usein nähty juttu.

433

@433
Mateo Messi copying his dad's celebration is the cutest thing you'll see today 😍

🎥 IG/antonelaroccuzzo

Paljon onnea Mateo Messille juhlapäivänä, ja samalla koko perheelle. Toivotaan, että isäukkokin pääsee taas pian pelihommiin, sillä Lionel pelaa vielä toistaiseksi hieman takapihoja suuremmilla näyttämöillä.