DFB Pokalin, eli Saksan Cupin välieräarvonta suoritettiin sunnuntaina. Neljän parhaan joukkoon ovat selvinneet pääsarjaseurat Bayern München, Bayer Leverkusen, Eintracht Frankfurt ja neljänneltä sarjaportaalta ponnistava 1. FC Saarbrücken.

Huuhkajien ykkösmaalivahdin Lukas Hradeckyn edustaman Leverkusenin vastustajaksi arvottiin Saarbrücken. Toisessa välierässä kohtaavat näin ollen Bayern ja Frankfurt.

Saarbrücken on Saksan Cupin historian ensimmäinen nelostason joukkue, joka on päässyt välierävaiheeseen.

Matkalla välieriin Saarbrücken on pudottanut jo kaksi Bundesliiga-seuraa, toisella kierroksella Kölnin ja puolivälierässä Fortuna Düsseldorfin, joka hävisi ottelun dramaattisen rangaistuspotkukilpailun päätteeksi.

Välierät pelataan 21.-22. huhtikuuta. Berliinin olympiastadion toimii loppuottelun näyttämönä 23. toukokuuta.

LUE MYÖS: