Saksalaisseura noudatti koronaetäisyyksiä ottelussa ja hävisi 0-37 – ”Turvallisuus on meille paljon tärkeämpää”

© Kuva: Getty Images

Saksalainen amatööriseura päätti viime sunnuntaina noudattaa koronaetäisyyksiä ottelussa ja hävisi kyseisen pelin 0-37.

SG Ripdorf/Molzen miehitti vain seitsemän pelaajaa kentälle Saksan 11. sarjaportaan ottelussa SV Holdenstedt II:ta vastaan, koska se pelkäsi vastustajan riveissä kytevää koronariskiä.

Ripdorfin varapuheenjohtaja Patrick Ristow kertoi CNN:lle, että Holdenstedtin joukkue oli ollut tekemisissä tartunnan saaneen pelaajan kanssa edellisessä ottelussaan, joten Ripsdorfista ottelua ei ollut turvallista pelata kahden viikon itämisajan takia. Ripsdorf toivoi ottelua siirrettävän, mutta Holdenstedtin mukaan siihen ei ollut syytä, koska joukkueen koronatesteissä ei ilmennyt positiivisia tuloksia.

Seitsemän Ripdorfin pelaajaa ilmoittautui vapaaehtoiseksi pelaamaan ottelun, jotta seura ei saisi sakkoa. He pitivät kuitenkin huolen siitä, etteivät menisi lähelle Holdenstedtin pelaajia, ja lopputuloksena oli lähes 40 maalin murskatappio.

– Meillä ei ole tämän pandemian keskellä juurikaan rahaa, joten joukkueemme lupautui pelaamaan, mutta he pitivät etäisyyttä vastustajiin, kertoi Ristow CNN:lle.

– Pelaajamme pitivät koko 90-minuuttisen ajan etäisyyttä Holdenstedtiin, joten heillä oli riittävästi aikaa tehdä maaleja. Me emme keskustelleet taktiikoista, koska tiesimme, että tulossa on iso tappio. Vastustajamme ei ymmärtänyt, kun kävelimme kentän laidalle.

– Me tiedämme, että tämä on todella paha tulos, mutta turvallisuus on meille paljon tärkeämpää kuin tämä peli.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.