Zlatan Ibrahimovic latasi mielipiteensä tiskiin – tämän takia Diego Maradona on kaikkein paras: “Meidän täytyy muistaa hänet siitä”

© Kuva: Getty Images

Legendaarisen Diego Maradonan keskiviikkoinen kuolema on liikuttanut koko jalkapallomaailmaa. Erilaisia tunnustuksia ja huomionosoituksia on sadellut ympäri maailmaa ja argentiinalaisen suuruutta pelaajana on ylistetty laajalti.

Yksi kuoroon liittyneistä on AC Milanin ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimovic, joka puhui Maradonasta Sky Italian haastattelussa. Osa haastattelusta julkaistiin Skyn nettisivuilla, mutta kokonaan se tulee ulos vasta 4. joulukuuta.

– Maradona on jalkapalloa suurempi. Hän on legenda, ja monille uskonto. Minulla oli onnea saada tavata hänet ja jutella hänen kanssaan. Ihmiset rakastivat häntä, koska hän teki kaiken sydämestään, Zlatan kertoi tuntemuksistaan.

– Mitä ajattelet, kun ajattelet numeroa 10? Maradonaa. Hän on numeron 10 symboli. Kymppipaitaa halutaan käyttää Maradonan takia.

Erityisesti Ibrahimovic kehuu Maradonan intohimoa ja omistautumista.

– En tiedä, tekikö hän aina oikeita valintoja, mutta hän teki kaiken sydämellään. Siksi koko maailma rakasti häntä. Hän oli aina oma itsensä.

– Nykyjalkapallossa niin monet urheilijat yrittävät olla täydellisiä ja olla koskaan tekemättä virheitä. Virheitä kuitenkin tarvitaan, jotta voi kasvaa ja oppia. Virheitä ei tietenkään tehdä tahallaan, mutta kukaan ei synny täydellisenä.

– Minulle Maradona on aina ykkönen, koska hän teki kaiken sydämellään. Minä arvioin häntä vain kentällä tapahtuneiden asioiden pohjalta. Se, mitä hän teki kentän ulkopuolella oli hänen oma asiansa. Meidän täytyy muistaa hänet siitä, mitä hän teki kentällä, Zlatan lisäsi.

Zlatan oli omistanut Maradonalle Instagram-postauksen jo heti legendan kuolinpäivänä. Postauksen voi nähdä jutun lopussa. Näin Zlatan kirjoitti:

– Maradona ei ole kuollut, vaan hän on kuolematon. Jumala antoi maailmalle kaikkien aikojen lahjakkaimman jalkapalloilijan. Hän tulee elämään ikuisesti.

LUE MYÖS: Näkökulma: Silloin jokainen meistä halusi olla Maradona

LUE MYÖS: Diego Maradonan kuolinsyy tarkentui – nähtiin viimeisen kerran elossa tiistai-iltana

LUE MYÖS: Katso: Muistatko? Diego Maradona teki jopa lämmittelystä taidetta – Ajaxin pelaaja toisti sen Maradonan kuoliniltana

LUE MYÖS: Katso tunteikas kuvakavalkadi Argentiinasta – näin maassa siirrytään legendaarisen Diego Maradonan kuoleman jälkeiseen aikaan

LUE MYÖS: Pelaaja kieltäytyi osallistumasta Diego Maradonalle omistettuun hiljaiseen hetkeen ja käänsi tälle selkänsä – syyttää legendaa raiskaajaksi ja pedofiiliksi


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.