Konkarivalmentaja puhui kauniisti Diego Maradonasta, mutta lyttäsi samalla Lionel Messin: ”Cristiano Ronaldolla on sitä edes vähän, mutta Messillä ei yhtään”

© Kuva: Getty Images

Benfican päävalmentaja Jorge Jesus puhui lehdistötilaisuudessa viime viikolla edesmenneestä Diego Maradonasta ja tuli samalla lytänneeksi tämän hetken ehkäpä parhaimman jalkapalloilijan Lionel Messin. Jesusin mielestä Messillä ei ole intohimoa jalkapalloa kohtaan.

Jesus ylisti Maradonaa ja korosti ennen kaikkea argentiinalaistaiturin intohimoista suhtautumista jalkapalloon.

– Maradona oli Pelén kanssa historian paras pelaaja. Maradona oli ehkä se suurin, ei vain siksi, että hän oli nero pelaajana, vaan myös hänen intohimonsa takia. Se teki eron.

– Hän oli maailman paras pelaaja, mutta hänellä oli valtava intohimo peliin. Hän syntyi jalkapalloilijaksi, hänellä oli kaikki. Hän ei ollut mikään tehtaan tuote. Hän vain syntyi sillä tavalla. Hänellä oli yksi rakkaus, ja se oli ainutlaatuinen kosketus palloon, Jesus puhui lehdistötilaisuudessa espanjalaisen Diario Sportin mukaan.

Ylistyssanojen jälkeen Jesus otti vertailukohteeksi nykypäivän parhaat pelaajat, Cristiano Ronaldon sekä Lionel Messin, joka osoitti kunnioitusta Maradonalle upealla tavalla viime viikonloppuna. Messi iski komean osuman ja esitteli sen jälkeen Barcelonan pelipaidan alta Newell’s Old Boysin pelipaitaa kaudelta 1993-1994. Maradona pelasi kyseisellä kaudella Newell’s Old Boysin riveissä.

Jesusin mielestä Messiltä puuttuu samanlainen intohimo jalkapalloon kuin mitä Maradonalla oli.

– Cristiano Ronaldolla on sitä (intohimoa) edes vähän, mutta Messillä ei ole yhtään. Hänellä (Messillä) ei ole minkäänlaista intohimoa. Messi on hieno pelaaja, mutta puhumme nyt elämästä, tunteesta ja intohimosta jalkapalloa kohtaan. Maradona oli tässä suhteessa aivan ylivoimainen verrattuna muihin, Jesus puhui.

LUE MYÖS:

Lähde: Football Espana


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.