Puskas-hälytys! Näin upean maalin myötä RB Leipzig hönkii Bayern Münchenin niskaan

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin lauantainen yllätystappio huikeaan vireeseen äityneelle Eintracht Frankfurtille avasi Bundesliigan mestaruustaistelun uudelleen. Tilaisuuttaan oli kytännyt etenkin sarjassa toisena oleva RB Leipzig, eikä se jättänytkään saumaansa käyttämättä. Leipzig haki sunnuntainan 3-0-vierasvoiton Hertha Berlinistä, ja on sarjakärki Bayernista enää kahden pisteen päässä.

RB Leipzigin avaus- ja voittomaali julistettiin Twitterissä välittömästi ”Puskas-ehdokkaaksi” vuoden komeimman maalin palkinnon saajaksi. Osumasta vastasi 28. peliminuutilla itävaltalainen keskikenttäpelaaja Marcel Sabitzer, jonka lapikkaasta lähti karmea kanuuna aivan maalin ylänurkkaan. Matkaa maaliin oli yli 25 metriä, mutta kun osuu, niin osuu. Videon maalista voi katsoa alta tai tästä linkistä.

Toisella puoliajalla pallon saivat maaliin vielä puolustajat Nordi Mukiele ja Willi Orban, mutta 26-vuotiaan Sabitzerin kaukolaukaus oli ottelun ja koko kierroksen ehdoton kohokohta.

Hertha Berlinin kausi on ollut vaikea, sillä se on sarjassa sijalla 15, vain pisteen suoran putoajan paikalla olevaa Mainzia edellä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.