Suomi pelaa lauantaina 29.5. Ruotsia vastaan EM-kisoihin valmistavan harjoitusottelun Tukholmassa kello 19 Suomen aikaa. Huuhkajien karsinta- ja harjoitusottelut ovat näkyneet tähän asti ilmaiseksi suoratoistopalvelu Viafreestä, mutta EM-kisoihin valmistavat Suomen harjoitusottelut näkyvät poikkeuksellisesti vain Elisa Viihde Viaplaysta.

Elisa Viihde Viaplay on yleensä maksullinen palvelu, mutta nyt se on mahdollista tilata kahdeksi viikoksi ilmaiseen kokeilujaksoon. Tilaus jatkuu sen jälkeen maksullisena, mutta sen voi perua milloin tahansa. Tällä tavalla Suomen harjoitusottelut ovat nähtävillä veloituksetta.

– Elämme jännittäviä aikoja paitsi kannattajien, myös EM-kisapaikasta taistelevien pelaajien osalta. Ottelu Ruotsia vastaan on pelaajille viimeinen näytön paikka ennen kisajoukkueen julkistamista. Ruotsi on myös oiva mittari, kun mietitään Suomen EM-kisojen avausvastustajaa Tanskaa.

– Kotipelissä Viroa vastaan lopullinen joukkue on kasassa ja luvassa on viimeinen ottelu ennen historiallisten kisojen alkamista, Viaplayn jalkapallotuottaja Antti Salo kommentoi.

Ruotsi-ottelun studio-osuus alkaa kello 18.15 Suomen aikaa. Studiossa nähdään asiantuntijoina tutut Mika Kottila ja Pasi Rautiainen. Studion juontaa Tuomas Tahvanainen.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

LUE MYÖS: