Kokenut huipputoppari Sergio Ramos oli yksi PSG:n kesän todella valovoimaisista hankinnoista, mutta toistaiseksi Ramosin panos on jäänyt hyvin laihaksi. Syynä tähän ovat puolustajaa koko vuoden ajan piinanneet sitkeät loukkaantumiset.

Ramos palasi pohjevammansa jäljiltä pelaamaan marraskuun lopussa, kun PSG kohtasi Ranskan liigassa Saint-Étiennen. Ramos pelasi ottelussa täydet 90 minuuttia, mutta peli jäi toistaiseksi kauden ainoaksi, sillä lihasvamma pakotti hänet jälleen kuntoutuksen pariin.

Nyt Ramos on kuitenkin tekemässä kauden toista comebackiaan tositoimiin. Le Parisién kertoo, että Ramos palasi torstaiaamuna PSG:n harjoituksiin ja on pian valmis pelaamaan.

Ranskalaislehti uskoo, että Ramos nähdään jälleen pelihommissa ensi sunnuntaina. Kyseessä on Ranskan Cupin ottelu, ja Ramosin näkeminen kentällä voi hyvinkin olla vastustajalle suurempi tapaus kuin PSG:lle itselleen.

PSG:n vastustaja vierasottelussa on piskuinen Feignies-Aulnoye, joka pelaa National 3:ssa, Ranskan viidennellä sarjatasolla. Seura on hivuttautunut pikkuhiljaa sarjapyramidilla eteenpäin, sillä vuonna 1999 se pelasi vielä yhdeksännellä sarjaportaalla.

[readmore from=Ramos-Sergio]

Omalla 1 500 katsojaa vetävällä kotiareenallaan Feignies-Aulnoye ei PSG:tä kohtaa, vaan peli vietiin suuremmalla stadionille Valenciennesiin. Kaikki ottelun 23 000 pääsylippua on myyty loppuun jo ennakkoon.

Ranskalaislähteiden mukaan Ramosin uskotaan olevan ottelussa PSG:n avauskokoonpanossa.

Lähteet: AS ja Nord Info