17-vuotias Miska Ylitolva debytoi! Tässä Huuhkajien kokoonpano Islantia vastaan

© Kuva: SPL / Riku Laukkanen

Huuhkajat kohtaa tänään, lauantaina, Islannin ystävyysottelussa.

Espanjan Murciassa pelattava ottelu alkaa kello 18.00 ja näkyy suorana V sport+ Suomi -kanavalta ja Elisa Viihde Viaplayn kautta. Lähetys alkaa kello 17:45, ja pelin selostaa Ville Kuusinen.

Huuhkajien avauskokoonpanossa nähdään kaksi debytanttia: Helsingin Jalkapalloklubin 17-vuotias laitapuolustaja Miska Ylitolva, joka nostettiin yllätysnimenä mukaan A-maajoukkueeseen, sekä hänen seurakaverinsa, Klubin toppari Miro Tenho, 26.

Suomi

Avauksessa: Jesse Joronen (mv), Ilmari Niskanen, Daniel O’Shaughnessy, Miro Tenho, Sauli Väisänen, Miska Ylitolva, Urho Nissilä, Rasmus Schüller, Robin Lod, Benjamin Källman, Teemu Pukki

Vaihdossa: Lukas Hradecky (mv), Carljohan Eriksson (mv), Leo Väisänen, Robert Ivanov, Glen Kamara, Santeri Hostikka, Lucas Lingman, Nikolai Alho, Jere Uronen, Marcus Forss, Joel Pohjanpalo, Mikael Soisalo

Islanti

Avauksessa: Rúnar Alex Rúnarsson (mv), Alfons Sampsted, Daníel Leó Grétarsson, Brynjar Ingi Bjarnason, Hörður Björgvin Magnússon, Birkir Bjarnason, Þórir Jóhann Helgason, Stefán Teitur Þórðarson, Arnór Sigurðsson, Jón Dagur Þorsteinsson, Jon Dadi Bodvarsson

Vaihdossa: Patrik Gunnarsson (mv), Ingvar Jónsson (mv), Höskuldur Gunnlaugsson, Ari Leifsson, Atli Barkarson, Aron Elís Þrándarson, Andri Baldursson, Ísak Bergmann Jóhannesson, Arnor Ingvi Traustason, Sveinn Aron Guðjohnsen, Albert Guðmundsson, Andri Guðjohnsen

LUE MYÖS:


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.