Chelsea pelasi keskiviikkona ensimmäisen ottelunsa uuden päävalmentajansa Graham Potterin alaisuudessa, kun se päätyi toisessa Mestarien liigan lohko-ottelussaan 1-1-tasapeliin Red Bull Salzburgia vastaan.

Raheem Sterling vei Chelsean johtoon 48. minuutilla, mutta Noah Okafor tasoitti loppulukemat taululle noin puoli tuntia myöhemmin.

Brightonista Chelseaan hankittu Potter oli harmissaan, että hän ei pystynyt aloittamaan uraansa lontoolaisten peräsimessä voitolla. Hän kiitteli kuitenkin pelaajiaan siitä, miten he reagoivat valmentajavaihdokseen kesken kauden.

Chelsea antoi kenkää edelliselle päävalmentajalleen Thomas Tuchelille viime viikon keskiviikkona, ja Potter nimitettiin virkaan virallisesti jo seuraavana päivänä.

– Turhauttaa, että saimme vain yhden pisteen. Pidin siitä, miten pelaajamme tekivät töitä tänään. Mielestäni saimme luotua Raheemille hyviä yksi vastaan yksi -tilanteita. Reagoimme päästämäämme maaliin hyvin, kommentoi Potter Sky Sportsin mukaan.

– Mutta me tarvitsimme toisen maalin, eikä sitä tullut. Olemme pettyneitä siihen, että saimme vain yhden pisteen.

– Pelaajat antoivat kaikkensa. Olin todella ylpeä heistä. Tämä ei ole ollut helppoa heillekään. Valmentajavaihdos ja kaikki siihen liittyvät asiat… He ovat käyttäytyneet ammattimaisesti, rehellisesti ja kantaneet vastuuta.

Potterille lyötiin Chelseassa käteen pitkä sopimus, mutta hän tietää, että tulosta on tultava nopeasti.

– Me ymmärrämme tämän seuran vaatimukset. Minä uskon ympäristöön ja kulttuuriin, mutta ymmärrän myös sen, että meidän on voitettava pelejä.

– Olemme valmennusryhmänä ja pelaajina prosessin alussa. Haluan tehdä tästä kilpailukykyisen joukkueen, josta kannattajat voivat olla ylpeitä.

Chelsealla on kahden lohkopelin jälkeen yksi piste sen hävittyä avausottelussaan Dinamo Zagrebille 0-1. Lohkon kärjessä on neljä pistettä kerännyt AC Milan.