HELSINKI. HJK koki derbyvoitosta huolimatta kovia, kun toppari Paulus Arajuuri ja Bojan Radulovic joutuivat jättämään kentän loukkaantumisten takia.

Arajuuri pelasi ensimmäistä kertaa Veikkausliigaa HJK:n paidassa siirtonsa jälkeen. Arajuuri luuti Huuhkajista tutun pelikaverinsa Joona Toivion vierellä kolmen topparin linjassa keskellä. Tilastoihin merkattiin reilu tunti peliaikaa, kunnes mies jouduttiin ottamaan vaihtoon puujalan takia.

– Ihan hyvin se meni. Kyllä se aika tuttu kaveri on minulle. Aika samanlaista se oli kuin on ollut tähänkin asti, Toivio kommentoi pelaamista Arajuuren vierellä.

Arajuuren lisäksi jobinpostia tuli myös Bojan Radulovicin osalta. Hyökkääjä joutui jättämään kentän 68. minuutilla. Radulovic pystyi vain vaivoin poistumaan pukukopin puolelle kahden miehen auttaessa häntä kävelemään. Tuska vaikutti olevan suuri. Koskela vahvisti, että Radulovicin kylkiluu luultavasti murtui.

– Arajuurella kova puujalka. Radulovicilla ilmeisesti kylkiluu murtunut. Sen tarkempaa en osaa sanoa tässä vaiheessa.

Loukkaantumiset tulevat pahaan saumaan otteluruuhkan keskellä. HJK kohtaa torstaina kotikentällään Eurooppa-liigan ottelussa La Liga -seura Real Betisin. Sunnuntaina on edessä runkosarjan päätösottelu FC Honkaa vastaan Tapiolassa.

[readmore from=hjk]

– Se on tietysti aina ikävää, kun joku loukkaantuu. Ei vielä tiedetä, kuinka pitkään ovat poissa. Torstai tulee tosi nopeasti, mutta meillä on siinä mielessä onnekas tilanne, että meillä on aika paljon pelaajia. Tänäänkin oli aika monta, jotka eivät olleet edes kokoonpanossa. Siellä saattaa olla jopa useampi, jotka aloittavat (avauskokoonpanossa) torstaina.

Toivio sen sijaan pelasi pitkästä aikaa täydet 90 minuuttia. Viime ottelussa SJK:ta vastaan tuli minuutti peliaikaa, mutta sitä ennen Toivio oli pitkään sairastuvalla.

– Takareidessä oli repeämiä ja se vei aika kauan aikaa. Nyt alkaa olla ihan ok kunnossa, kun jaksaa ysikymppisen pelata. Tosi siistiä olla taas kentällä. Olen sitten huippukunnossa, kun nämä siistit pelit alkavat, Toivio totesi.

Toivio oli valmis pelaamaan avauksessa myös Real Betisiä vastaan, mikäli palautuminen sujuu toivotulla tavalla.

– Jos väsyttää, niin sitten on ehkä parempi toivoakin, ettei olisi avauksessa, Toivio myönsi suoraan.

HJK:n ottelut Eurooppa-liigassa näkyvät Elisa Viihde Viaplaysta.

LUE MYÖS: