Qatarin MM-lopputurnaus käynnistyy sunnuntaina.

MM-kisoissa on tällä kertaa mukana jopa viisi veljesparia. Veljeksiä on aiemminkin nähty MM-kisoissa.

Muun muassa vuonna 2010 Kevin-Prince Boateng edusti Ghanaa ja Jérôme Boateng Saksaa. Tälläkin kertaa kisoissa nähdään veljekset, jotka edustavat eri maajoukkueita. Iñaki Williams pelaa Ghanan riveissä ja pikkuveli Nico Williams on Espanjan MM-kisajoukkueessa. Kaksikko pelaa Athleticissa. Lue veljesten mietteet täältä.

Lucas ja Theo Hernández ovat Ranskan MM-joukkueessa. Lucas oli voittamassa maailmanmestaruutta kesällä 2018. Nyt kaksikko taistelee samasta pelipaikasta. Lue lisää täältä.

Eden ja Thorgan Hazard ovat tuttuun tapaan mukana Belgian kisajoukkueessa. Eden Hazard on Belgian A-maajoukkueen kapteeni ja avainpelaaja, vaikka seurajoukkueura on ollut rajussa laskusuhdanteessa jo vuosien ajan.

Sergej ja Vanja Milinković-Savić edustavat Serbiaa. Sergej Milinković-Savić on ollut kenties Serie A:n kauden paras pelaaja. Lazio-tähti pelasi loistavan syyskauden Italiassa. Yli kaksimetrinen Vanja Milinković-Savić on Torinon ykkösmaalivahti ja pelaa samassa roolissa myös Serbian A-maajoukkueessa.

Jordan ja André Ayew pelaavat Ghanan MM-kisajoukkueessa. Ranskalaissyntyiset veljekset ovat Ghanan maajoukkuekonkareita. Kaksikko on pelannut Ghanan A-maajoukkueessa yhteensä jopa 190 ottelua.