Ranska aloitti MM-urakkansa tiistai-iltana voitolla, kun hallitseva maailmanmestari voitti Australian 4-1.

Voitosta huolimatta Ranska sai hyvin huonoja uutisia jo Australia-ottelun alussa, sillä Lucas Hernández joutui jättämään kentän polvivamman vuoksi. RMC:n mukaan Lucasin polven eturistisiteet ovat poikki, joten puolustaja jättää turnauksen kesken, joutuu polvileikkaukseen ja on kenties koko loppukauden sivussa pelikentiltä.

Ranska ei saa enää nimetä Lucasille korvaajaa, koska turnaus on jo pyörähtänyt joukkueen osalta käyntiin.

Ranska on kokenut suorastaan surkeaa tuuria loukkaantumisten kanssa, sillä viime viikolla Presnel Kimpembe, Christopher Nkunku ja Karim Benzema joutuivat jättämään kisajoukkueen loukkaantumisten vuoksi ja nyt oli Lucasin vuoro.

Ranska pelaa seuraavan ottelunsa lauantaina Tanskaa vastaan.

Andrés Onrubia Ramos

@AndiOnrubia
Las lesiones de Francia para el Mundial de Qatar:

❌Kanté
❌Maignan
❌ Kimpembe
❌ Pogba
❌ Nkunku
❌Benzema
❌Lucas Hernandez

Cinco de los siete lesionados son potenciales titulares.

LUE MYÖS