Hollanti ja Argentiina iskevät yhteen perjantai-iltana Qatarin MM-lopputurnauksen puolivälierissä.

Hollannin A-maajoukkueen päävalmentaja Louis van Gaal käväisi torstaina lehdistötilaisuudessa. Van Gaal kohtaa perjantaina vanhan tutun, sillä hän valmensi Argentiinaa edustavaa Ángel Di Maríaa Manchester Unitedissa kauden 2014-15.

Di María pelasi Manchester Unitedissa lopulta vain yhden kauden ja lähti sen jälkeen PSG:hen. Di María on kertonut, ettei viihtynyt ollenkaan Englannissa tai Manchester Unitedissa. Di María totesi aikoinaan pitävänsä van Gaalia pelaajauransa surkeimpana valmentajana.

– Ongelmani Manchester Unitedissa oli valmentaja. Voitimme erään ottelun 3-0. Tein maalin ja annoin maalisyötön ja seuraavana päivänä hän näytti minulle epäonnistuneet syöttöni. Van Gaal ei pidä pelaajista, jotka ovat häntä suurempia. Siirtyessäni Manchester Unitediin olin jatkuvasti lehtien kansissa, koska pelasin hyvin ja tein maaleja, mutta van Gaal ei näyttänyt pitävän siitä. Hän on urani huonoin valmentaja, Di María totesi TyC Sportsille vuonna 2021.

Van Gaal otti torstaina kantaa Di Marían kommentteihin.

– Olen hyvin pahoillani siitä, että Di María sanoi minun olevani hänen uransa huonoin valmentaja. Hän on yksi harvoista pelaajista, jotka ovat sanoneet niin. Di María on huippupelaaja.

Ottelu käynnistyy perjantaina klo 21.00.

LUE MYÖS