Europeleissä siirrytään seuraavaksi puolivälierävaiheeseen. Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja Konferenssiliigan puolivälierä- ja välieräparit arvotaan tänään perjantaina.

Mitkä joukkueet mukana?

Mestarien liigan puolivälierissä nähdään kolme joukkuetta Espanjasta, kaksi Englannista, kaksi Saksasta ja yksi Ranskasta.

Englanti Arsenal
Espanja Barcelona
Ranska PSG
Espanja Atlético Madrid
Saksa Borussia Dortmund
Saksa Bayern München
Englanti Manchester City
Espanja Real Madrid

Eurooppa-liigan puolella puolivälierissä pelaa kolme joukkuetta Italiasta, kaksi Englannista, yksi Ranskasta, yksi Saksasta ja yksi Portugalista.

Englanti Liverpool
Ranska Marseille
Italia AS Roma
Portugali Benfica
Englanti West Ham
Italia Atalanta
Italia AC Milan
Saksa Leverkusen

Konferenssiliigan puolivälierissä nähdään yksi joukkue Englannista, yksi Italiasta, yksi Ranskasta, yksi Turkista, yksi Belgiasta, yksi Tshekistä ja kaksi Kreikasta.

Tšekin tasavalta Viktoria Plzen
Englanti Aston Villa
Belgia Club Brugge
Turkki Fenerbahce
Kreikka PAOK
Ranska Lille
Italia Fiorentina
Kreikka Olympiakos

Mihin aikaan arvonnat pidetään?

Mestarien liigan puolivälierä- ja välieräparit arvotaan kello 13 Suomen aikaa. Eurooppa-liigan arvonta on kello 14 ja Konferenssiliigan kello 15.

Arvonnassa ei ole sijoitettuja joukkueita eikä rajoitteita. Suomeksi sanottuna: mitkä tahansa joukkueet voidaan arpoa toisiaan vastaan.

Mistä arvonnat näkyvät?

Mestarien liigan arvonta näkyy MTV Katsomosta ja UEFAn sivuilta. Eurooppa-liigan ja Konferenssiliigan arvontoja voi seurata Viaplaysta ja UEFAn sivuilta.

MTV Katsomo ja Viaplay ovat maksullisia palveluita, UEFAn sivuilta arvontoja voi seurata ilmaiseksi.

Milloin puolivälierät ja välierät pelataan?

Mestarien liigan puolivälierien ensimmäiset osaottelut pelataan 9.-10. huhtikuuta ja toiset osat 16.-17. huhtikuuta. Välierien ensimmäiset osaottelut pelataan 30. huhtikuuta ja 1. toukokuuta. Toiset osat ovat vuorossa 7.-8. toukokuuta.

Eurooppa-liigan ja Konferenssiliigan puolivälierien ensimmäiset osaottelut pelataan 11. huhtikuuta ja toiset osat 18. huhtikuuta. Välierät mitellään 2. toukokuuta ja 9. toukokuuta.

Mestarien liigan loppuottelu pelataan Lontoon Wembleyllä 1. kesäkuuta. Eurooppa-liigan loppuottelu otellaan Dublinin Aviva Stadiumilla 22. toukokuuta, ja Konferenssiliigan finaali on vuorossa 29. toukokuuta. Se pelataan Kreikan Agia Sophia Stadiumilla.

MTV Katsomo näyttää Mestarien liigan ottelut. Eurooppa-liigan ja Konferenssiliigan pelit näkyvät Viaplaylla.

LUE MYÖS