Bayern Münchenin maalivahti Manuel Neuer oli kuin maansa myynyt joukkueen pudottua keskiviikkona Mestarien liigan välieristä.

Neuer, 38, ja kumppanit johtivat Real Madridia vieraskentällä 1-0 ja näyttivät jo etenevän finaaliin, kunnes Los Blancos käänsi pelin loppuhetkillä.

Vaihdosta kentälle tullut Joselu iski kaksi maalia lyhyen ajan sisällä ja ratkaisi 2-1-voiton Madridille. Valkopaidat etenivät loppuotteluun Borussia Dortmundia vastaan yhteismaalein 4-3.

Neuerille sattui valitettava moka Madridin ensimmäisessä maalissa, kun hän torjui pallon suoraan eteensä ja Joselu rokotti välittömästi. Saksalaistorjujan mukaan epätasainen kenttä yllätti hänet.

– Kaikki jalkapalloa pelanneet tietävät, miltä minusta tuntuu juuri nyt. On todella katkeraa pudota viime hetkellä, kun johdimme peliä 1-0. Näimme jo itsemme finaalissa, ja nyt en löydä sanoja, kommentoi Neuer DAZN:lle.

– Minun on oltava rehellinen ja sanottava, että odotin pallon menevän hieman eri suuntaan, enemmän rintaani kohti. Mutta valitettavasti se menikin korkeammalle.

– En odottanut, että kentällä olisi pieni kuoppa ja että pallo nousisi tuolla tavalla. Se vaikeutti sen hallintaa. Sitten Joselu pääsi paikalle nopeammin ja sitä oli vaikea pysäyttää. Se oli brutaalia.

Bayern & Germany

@iMiaSanMia
Manuel Neuer: "Anyone who’s ever played football knows how I’m feeling right now. That we’ve been knocked out in the closing stages, having led 1-0 until the 85th minute, it’s extremely bitter. We had taken one step to London, we saw ourselves in the final and now I’m lost for…

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!