Ralph Lauren on monille tuttu nimi, joka yhdistetään laadukkaaseen vaatetukseen sekä elämäntyylin luomiseen. Ralph Laurenin perustama yritys heijastaa periamerikkalaista tyyliä ja on vuosikymmenten ajan ollut synonyymi tyylikkyydelle ja hienostuneisuudelle. Sen tuotesarjoissa yhdistyvät klassinen muotoilu, innovaatio ja käsityötaidon taidonnäytteet, jotka ilmenevät niin miesten ja naisten vaatteissa kuin kodin sisustuselementeissäkin.

Yrityksen ikoninen Polo Ralph Lauren -sarja tuo esiin urheilullisen eleganssin, joka heijastuu niin puuvillaisissa T-paidoissa kuin kevyissä neuleissa ja muissa perusasioissa, jotka sopivat arkipäivän luksukseen. Ralph Laurenin logolla varustetut tuotteet vahvistavat merkin läsnäolon vaatekappaleissa, mikä tuo ripauksen arvostetun suunnittelijan kosketusta kuluttajille.

Ralph Laurenin lähestymistapa muotiin ulottuu Zalandolle ja Stockmannille myytävien tuotteiden kautta suomalaisiin koteihin, joissa kuluttajat arvostavat vaivatonta tilaamista ja helppoa tuotepalautusta. Vuodesta 1967 alkaen Ralph Lauren ei ole ainoastaan luonut vaatteita, vaan rakentanut koko vaatemerkki-imperiumin, joka puhuttelee monipuolisesti eri asiakassegmenttejä ympäri maailman.

Tuotevalikoima ja innovaatiot

Ralph Laurenin tuotevalikoima on monipuolinen ja merkin innovaatiot näkyvät selvästi eri kategorioissa, joita ovat miesten ja naisten pukeutuminen, denim-tuotteet, asusteet sekä hajuvedet.

Miesten Pukeutuminen

Miesten pukeutumisen valikoima sisältää laadukkaita pukuja ja solmioita, jotka edustavat klassista amerikkalaista tyyliä. Niiden lisäksi Ralph Lauren tarjoaa monenkirjavaa valikoimaa takkeja, jotka täyttävät sekä käytännölliset että tyylilliset tarpeet.

Naisten Pukeutuminen

Naisten osastolla Lauren Ralph Lauren tarjoaa tyylikkäitä mekkoja ja takkeja, jotka ovat suunniteltu vaivattomasti sopimaan yhteen ja muodostamaan yhtenäisen tyylikkään kokonaisuuden.

Denim-Tuotteet

Denim-kokoelma on olennainen osa Ralph Laurenin tarjontaa, jossa innovatiiviset pesut ja leikkaukset takaavat että jokainen löytää itselleen sopivan denim-tyylin.

Asusteet

Asusteiden valikoima ulottuu laukkuista ja lompakoista hattuihin ja sukkahousuihin. Laadukkaat materiaalit ja ajaton muotoilu tekevät Ralph Laurenin asusteista kestäviä ja monipuolisia arjen valintoja.

Hajuvedet

Ralph Laurenin hajuvedet, kuten Romance, Ralph Fresh ja Ralph Love, edustavat merkin kykyä luoda tuoksuja, jotka sekä kunnioittavat perinteitä että ottavat askelia uusiin suuntiin tuoksujen maailmassa. Estetiikka ja laatu kulkevat käsi kädessä näiden hajuvesien kohdalla.

Polo Ralph Lauren vaatteet ovat esimerkki merkin ikonisesta tarjonnasta, joka yhdistää perinteisen tyylitajun moderniin otteeseen.