Saksan kakkosliigan Pekka Lagerblomilla on kesällä näillä näkymin edessä uuden työnantajan etsiminen. Mies itse ei ainakaan usko jatkosopimukseen.

FSV Frankfurtin riveissä pelaavan suomalaisen kontrahti päättyy kuluvaan kauteen. Seuralla on optio lisävuodesta, mutta Lagerblom ei usko hesseniläisten sitä käyttävän.

//

– En usko seuran jatkavan yhteistyötä kanssani. Sillä mitäpä he tekisivät tällaisella loukkaantuneella pelaajalla, Lagerblom tilittää Frankfurter Neue Presse-lehdelle.

Lagerblom viittaa sarjaan lihasvaivoja, jotka ovat mahdollistaneet ainoastaan kahteentoista sarjapeliin osallistumisen – niissäkin muutamassa hänet on jouduttu vaihtamaan jo alkuminuuteilla pois kentältä.

– Toki minä seuran päätöksen tulen ymmärtämään. Tämä on ollut pahin kauteni ammattilaisena, keskikenttämies harmittelee.

Valoa on toki jälleen kerran tunnelinpäässä nähtävissä, sillä Lagerblom on mahdollisesti jo ensi viikolla jälleen pelikunnossa – ensimmäistä kertaa sitten helmikuun.

– Todennäköistä on, että joudun olemaan enää yhden ottelun sivussa, suomalainen ilmoittaa FNP-lehdelle.

Lagerblom myöntää näkevänsä oman tilanteensa tällä hetkellä ”katastrofaalisena” ja osaa selittää loukkaantumiskierteensä ainoastaan yhdellä sanalla: kohtalo.

Mikäli FSV Frankfurt ei tosiaankaan jatka miehen sopimusta, tulee loppukeväästä olemaan varsin niukalti näyttöpaikkoja uuden seuran vakuuttamiseksi. Tällöin totta kai vanhat meriitit bundesliigalaisten Werder Bremenin ja 1. FC Nürnbergin riveissä nousevat jälleen kerran arvoon arvaamattomaan.

Tuloksellisestikaan kausi Frankfurtissa ei ole ollut menestyksekäs. FSV majailee parhaillaan sarjataulukon sijalla 16 eli on tällä sijoituksella joutumassa karsimaan sarjapaikastaan. Eikä suora putoaminenkaan vaani kuin neljän pisteen päässä TuS Koblenzin muodossa.

Saksan kakkosliigaa on pelaamatta kuusi sarjakierrosta.

//