”Turkin Messi” kommentoi Liverpool-huhuja: ”Jos seura haluaa minun lähtevän, niin lähden”

© Kuva: Juha Tamminen

Turkkilaisseura Trabzonsporin teinitähti Abdülkadir Ömür kommentoi huhuja, jotka ovat viemässä häntä Liverpooliin.

Useissa turkkilaismedioissa on kerrottu viime viikolla, että Liverpool on tehnyt noin 30 miljoonan euron tarjouksen 19-vuotiaasta Ömüristä.

– Liverpool on mahtava seura, yksi suurimmista maailmassa. Trabzonsporin pitää keskustella näistä tarjouksista, sanoi Ömür ESPN:n mukaan.

– Neuvottelut voivat alkaa, jos seura antaa suostumuksensa. Seuran edut menevät kuitenkin edelle. Teen niin kuin seuralle on parhaaksi.

Ömürin mukaan Trabzonsporilla on viimeinen sana hänen tulevaisuudestaan.

– Jos seura haluaa minun lähtevän, niin lähden. Jos he haluavat minun jäävän, niin minä jään. Meillä on hieno kausi menossa. Olemme mukana mestaruustaistelussa ja matkalla Turkin cupin finaaliin.

Ömür sai vuonna 2015 Euroopan jalkapalloliiton verkkosivuilla julkaistussa artikkelissa lempinimen ”Turkin Messi”, joka on jäänyt elämään turkkilaislehtien keskuudessa.

Nuorukainen on ylpeä vertailusta Barcelonan argentiinalaistähteen, joka on hänen tavoin lyhytvartinen ja vasenjalkainen pallotaituri.

– Jotkut ovat verranneet pelityyliäni Messiin. Hän on maailman paras jalkapalloilija, vertailut häneen tuntuvat mahtavalta.

– Tavoitteeni on menestyä Trabzonsporissa ja siirtyä sitten Eurooppaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.