MM-lopputurnaus käynnistyy sunnuntaina. 

Koko jalkapalloileva maailma yllättyi maaliskuussa, kun Pohjois-Makedonia pudotti Italian MM-jatkokarsinnoissa. Se oli suoranainen shokki Italialle. Italia on jäänyt ulos kahdesta peräkkäisestä MM-lopputurnauksesta, sillä se ei osallistunut Venäjän MM-kisoihin kesällä 2018.

Italialaislegenda Francesco Totti tiedostaa, millainen takaisku koko maalle oli jäädä toistamiseen ulos MM-kisoista.

– MM-kisat ilman Italiaa on kuin Roomaan matkustaminen ilman Colosseumin näkemistä. Puhumme kuitenkin loistavasta maajoukkueesta. Meille italialaisille tämä on negatiivista, mutta tällaisia asioita tapahtuu jalkapallossa. MM-lopputurnaus on aina MM-lopputurnaus. Seuraamme sitä mielenkiinnolla. Ranska, Argentiina, Brasilia, Espanja ja Saksa ovat suosikkeja. Ne ovat aina samat maat. En näe, että yksikään heistä olisi muita parempi joukkue. Kisat pelataan talvella ja se on mielestäni outoa.

Totti tunnetaan todellisena AS Roman seuralegendana. Totti pelasi koko ammattilaisuransa kasvattajaseurassaan. Totti edusti AS Romaa jopa 785 ottelussa. Totti uskoo Napolin voittavan kuluvalla kaudella Serie A:n mestaruuden.

– Serie A -kausi on alusta loppuun aina hienoa seurattavaa. Napoli on pelannut loistavasti tällä kaudella. Jos he jatkavat samalla tavalla, muiden seurojen mestaruusmahdollisuudet jäävät minimaalisiksi, mutta Juventus, AC Milan ja Internazionale eivät koskaan luovuta. Tästä kaudesta tulee monella tapaa erilainen, Totti uskoi Sky Sportin haastattelussa.

– Toivottavasti AS Roma voi nousta takaisin jaloilleen ja palata huipulle. Tämän kauden tavoite on olla neljän parhaan joukossa ja palata ensi kaudeksi Mestarien liigaan.