Los Angeles Galaxyn ruotsalaistähden Zlatan Ibrahimovićin pelipaita on jo toista vuotta putkeen Yhdysvaltojen Major League Soccerin myydyin.

Ibrahimović, 38, pelaa MLS:ssa vasta toista kauttaan, mutta hänen nimellään varustetut pelipaidat ovat kumpanakin vuotena menneet paremmin kaupaksi kuin kenenkään muun. Tänä vuonna kärkikolmikon ruotsalaishyökkääjän kanssa muodostavat Atlanta Unitedin Josef Martínez ja Los Angeles FC:n Carlos Vela.

Myös MLS:n palkkakuninkaan titteli kuuluu tällä kaudella Ibrahimovićille, joka tienaa 7,2 miljoonaa dollaria (noin 6,5 miljoonaa euroa) tänä vuonna.

Ibrahimović on osoittanut olevansa MLS:n historian rahakkaimman sopimuksen arvoinen. Hän on pelannut tällä kaudella 29 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 30 maalia ja syöttänyt seitsemän.

Galaxy kohtaa sarjan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Minnesota Unitedin, jota edustavat Suomen A-maajoukkueen Robin Lod ja Rasmus Schüller.

Myös Huuhkajien entisen keskikenttäpelaajan Alexander Ringin pelipaidat ovat menneet hyvin kaupaksi. New York City FC:tä kipparoiva Ring, 28, on pelipaitamyynnin perusteella sarjan 20. suosituin pelaaja.

MLS:n myydyimmät pelipaidat 2019

1. Zlatan Ibrahimović (LA Galaxy)
2. Josef Martínez (Atlanta United)
3. Carlos Vela (Los Angeles FC)
4. Wayne Rooney (DC United)
5. Bastian Schweinsteiger (Chicago Fire)
6. Héctor Villalba (Atlanta United)
7. Jordan Morris (Seattle Sounders)
8. Diego Valeri (Portland Timbers)
9. Nani (Orlando City)
10. Nicolás Lodeiro (Seattle Sounders)

Lähde: MLS