Suomen naisten A-maajoukkueen päävalmentaja Anna Signeul on julkistanut joukkueensa maaliskuussa pelattavaan Cyprus Cupiin.

Helmarit kohtaa turnauksessa Tšekin 5.3., Thaimaan 8.3. ja Slovakian 11.3.

– Minusta joukkue vaikuttaa todella, todella hyvältä. Meillä on ollut talven aikana hieman ongelmia pikkuloukkaantumisten kanssa, kommentoi Signeul maajoukkueen tiedotustilaisuudessa.

– Nyt kaikkien pitäisi olla kunnossa, joskaan kaikki eivät ole vielä sataprosenttisessa kunnossa sairastelujen ja loukkaantumisten jälkeen, mutta kaikkien täällä olevien pitäisi ehdottomasti olla pelikunnossa.

Listalta puuttuu Linda Sällströmin nimi, mutta Signeul vahvisti, että takareisivaivasta kärsinyt hyökkääjä on kutsuttu maanantaina joukkueen mukaan.

Helmarit Cyprus Cupissa

Maalivahdit: Anna Tamminen, Tinja-Riikka Korpela, Paula Myllyoja

Puolustus: Elli Pikkujämsä, Tuija Hyyrynen, Anna Westerlund, Natalia Kuikka, Emma Koivisto, Anna Auvinen

Keskikenttä ja hyökkäys: Linda Nyman, Nora Heroum, Olga Ahtinen, Eveliina Summanen, Ria Öling, Julia Tunturi, Emmi Alanen, Juliette Kemppi, Kaisa Collin, Sanni Franssi, Adelina Engman, Heidi Kollanen, Iina Salmi

Helmarit

@HelmaritFI
Päävalmentaja Anna Signeul on julkistanut joukkueensa maaliskuun alussa pelattavaan Cyprus Cupiin! Helmarit kohtaa perinteikkäässä turnauksessa Tshekin (5.3.), Thaimaan (8.3.) ja Slovakian (11.3.). 🔥

Kuka Helmari-pelaajista on sinun suosikkisi? 👀👇

#Helmarit #CyprusCup2020