Ranskan nollannut Jesse Joronen kiitteli Suomen puolustustyöskentelyä: ”Mikäs siinä on taustalla huudellessa”

© Kuva: Juha Tamminen

Bresciassa Serie B:tä tällä kaudella pelaava Jesse Joronen sai jälleen keskiviikkona torjuntavuoron maajoukkueessa, kun Huuhkajat kaatoi sensaatiomaisesti vieraskentällä Ranskan maalein 2-0 (lue raportti ottelusta). Maaottelu oli Jorosella kaikkiaan kymmenes, ja nollapeli näissä neljäs.

Aiemmin 27-vuotias maalivahti oli nollannut syksyllä 2017 harjoituspelissä Viron, keväällä 2018 Maltan ja tammikuussa 2019 Ruotsin. Kaikki nollapelit ovat tulleet harjoituspeleissä, mutta maailmanmestari Ranskan nollaaminen lienee maistunut erityisen hyvältä.

Joroselle tilastoitiin ottelussa neljä torjuntaa, mutta hirvittävän koville maalivahti ei joutunut. Hän kiittelikin pelin jälkeen vuolaasti Suomen puolustuspelaamista.

– Sehän meni just niin kuin oltiin suunniteltukin ja valmistauduttu joukkueen kanssa, joten fiilis on erittäin hyvä, Joronen kommentoi Huuhkajien Twitterissä julkaisemassa haastattelussa.

– On aina hieno juttu pelata mahdollisimman kovia vastustajia vastaan ja päästä tekemään tällaisten jätkien kanssa töitä. Maaotteluita ei kuitenkaan liian montaa ole alla, joten on aina ilo pelata, varsinkin näin kovaa vastustajaa vastaan. Kun jätkät painaa töitä tuolla intensiteetillä, niin mikäs siinä on taustalla vähän huudellessa.

– Totta kai tästä saa lisävirtaa Nations League -otteluihin. Toisaalta joukkueessa on ylipäätäänkin hyvä henki ja kova voittamisen kulttuuri, mikä tulee työnteon ja kaverin auttamisen kautta. Totta kai tämä on positiivinen asia. Me ollaan erittäin iloisia, muttei tyytyväisiä, Joronen päätti.

LUE MYÖS: Näin Ranskan tähtipelaajat selittivät sensaatiomaista tappiota Suomelle: ”Hävisimme joukkueelle, joka halusi enemmän kuin me ja juoksi enemmän kuin me”

LUE MYÖS: Markku Kanerva myöntää kilpailutilanteen kiristyneen: ”Yllätyin, miten nopeasti he sopeutuivat tälle tasolle”

LUE MYÖS: Ranskalaislehdistöltä tylyt arvosanat omilleen: ”Hatunnosto Daniel O’Shaughnessylle”

LUE MYÖS: Marcus Forss ja Onni Valakari nousivat sukujensa parhaiksi maalintekijöiksi A-maajoukkueessa heti debyyteissään

LUE MYÖS: Some meni sekaisin Huuhkajien sensaatiomaisesta Ranska-voitosta – ”Brasilia seuraavaksi!”

LUE MYÖS: Näin kansainvälinen media reagoi Huuhkajien historialliseen voittoon – hurjat tilastot paukkuivat Ranskan kustannuksella

LUE MYÖS: Maajoukkueessa maalitili auki Ranskaa vastaan – Marcus Forss kertasi V Sportille ikimuistoista debyyttiään: ”Ei sitä ehkä siinä hetkessä tajunnut”

LUE MYÖS: ”Saimme kunnon opetuksen” – Ranskan päävalmentaja Didier Deschamps listasi syitä Huuhkajien yllättävälle voitolle


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.