Veikkausliigaseura IFK Mariehamn on tehnyt kovan luokan hyökkääjähankinnan Ruotsin Allsvenskanista.

IFK Mariehamn tiedotti perjantaina verkkosivuillaan solmineensa yksivuotisen sopimuksen Kennedy Igboananiken kanssa. Ruotsalais-nigerialainen hyökkääjä on pelannut urallaan 168 ottelua Ruotsin pääsarjassa ja tehnyt niissä 52 maalia. Hyökkääjältä löytyy kokemusta myös Pohjois-Amerikan MLS-liigasta, jossa hän heilutti maaliverkkoa 12 kertaa.

Viime kaudella Allsvenskan-seura Siriusta edustaneelta Igboananikelta löytyy vyöltään myös 11 ottelua Nigerian alle 20-vuotiaiden maajoukkueesta. Kokenut hyökkääjä näyttääkin paperilla loistavalta hankinnalta.

– Olemme hakeneet hyökkääjää ja Kennedy on Allsvenskanissa paikkansa lunastanut pelaaja, jolla on rutiinia riittämiin. Hän täydentää ryhmäämme kokemuksellaan ja parantaa kokonaisuutta, jossa meillä on nuorempia hyökkäyspään pelaajia, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson kuvaa.

– Viime kausi Siriuksessa ei ollut sellainen kuin hän oli toivonut ja nyt hänellä on nälkää näyttää osaamistaan ja pelata enemmän otteluita, tehdä enemmän maaleja ja antaa enemmän maalisyöttöjä. Jos hän saa koko kapasiteettinsa käyttöön ja säästyy loukkaantumisilta, hän on ehdottomasti Veikkausliigan kärkitason hyökkääjä.

IFK Mariehamn

@IFKMariehamn
Kennedy Igboananike klar för grönvitt!

Kennedy kommer närmast från IK Sirius och har spelat över 150 matcher i Allsvenskan - i klubbarna Djurgården, AIK, Örebro SK och nu senast Sirius.

Vi önskar Kennedy varmt välkommen till IFK och Åland!

#ifk1919