Lähde: Bayer Leverkusenilla päinvastaiset suunnitelmat suomalaisten jatkoista – Hradeckyn ja Pohjanpalon sopimukset nousivat otsikoihin Saksassa

© Kuva: Getty Images

Bayer Leverkusenissa on tällä hetkellä kaksi suomalaista kirjoilla. Ykkösmaalivahti Lukas Hradecky on näillä näkymin tekemässä seuran kanssa jatkosopimuksen, kun taas Turkissa lainalla pelaava Joel Pohjanpalo on myytävänä. Asiasta uutisoi saksalainen Kicker-lehti.

Kickerin mukaan Hradecky ja Leverkusen kävivät jo tammikuussa alustavia keskusteluja jatkosopimuksesta. Silloin keskustelut päättyivät ennen aikojaan, kun Lukaksen asioita hoitava isä Vladimir sairastui. Nyt keskusteluja ollaan jatkamassa.

Sopimusneuvotteluista odotetaan melko helppoja, sillä molempien osapuolien tavoitteena on jatkaa. Hradecky on tällä hetkellä Leverkusenin kapteeni ja ehkäpä tärkein yksittäinen pelaaja. Hänen nykyinen sopimuksensa on katkolla vuoden päästä kesällä.

Turkkilaisessa Rizesporissa huippukautta lainalla pelaava Joel Pohjanpalo saattaa olla myytävänä ensi kesän ikkunassa. Pohjanpalo teki sunnuntaina kauden 15:nnen maalinsa ja nousi jo Turkin Superliigan maalipörssin jaetulle kärkisijalle. Kiinnostusta suomalaista kohtaan on paljon.

Kicker kertoi ennen viikonloppua, että Pohjanpalo on nostanut markkina-arvoaan huomattavasti Turkissa. Mikäli suomalaishyökkääjälle ei löydy käyttöä, voisi hänestä saada peräti 3-5 miljoonaa euroa kesän siirtoikkunassa. Pohjanpalon nykyinen sopimus on päättymässä Hradeckyn tavoin kesällä 2023.

LUE MYÖS:


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.