Chelsea oli vain sekuntien päässä UEFA Super Cupin voitosta ja dramaattinen tappio Bayern Münchenille rangaistuspotkukilpailun jälkeen otti kovilla lontoolaisten manageri Jose Mourinholle. Koko jatkoajan vajaalla pelannut Chelsea oli pallollisesti alakynnessä jo varsinaisella peliajalla, mutta loi toisaalta 90-minuuttisen vaarallisimmat paikat ennen jatkoaikaa.

– Olen pettynyt, sillä minun mielipiteeni – ja minulla saa olla sellainen, en usko että minua rangaistaan siitä että minulla on mielipide – on että parempi joukkue hävisi. Se on jalkapalloa ja joskus niin käy, joskus parempi joukkue häviää ja se pitää hyväksyä, sillä tämä on jalkapalloa, Mourinho lasketteli Chelsean verkkosivujen mukaan.

Portugalilainen oli sanoissaan osin hiukan selkeämpikin.

– Kun [Eden] Hazard teki maalin, pelaamatta oli vielä 27 minuuttia ja 27 minuuttia, kun pelattuna on jo 90, kymmenellä miehellä pelaten on ikuisuus. On vaikea pelata kymmenellä ja maalin jälkeen halusin meidän vain jatkavan samaa peliä. En missään vaiheessa uskonut pelin ratkenneen, mutta kun [Javi] Martinez teki maalin, se oli minusta ansaitsematon. Mutta se on jalkapalloa, ei ongelmaa.